Wednesday, December 22, 2010

Frozen Food & Pudding Class at BIY Bakery, Klang.


Salam semua.
Berikut adalah kelas Sabtu lepas di BIY Bakery, Klang. Sesi pagi dan petang.. Dengan tokey yang sporting dan students yang ceria, hilang penat mengajar seharian.. moge semuanya dapat ilmu dan berpuas hati.. pictures dan details seperti berikut :-

*FROZEN FOOD CLASS* - HANDS-ON


Tarikh/Date : 18 December 2010 (Saturday/Sabtu)

Masa/Time : 10.30am – 1.30pm

Tempat/Place : BIY Bakery, Klang

Bayaran/Fee : RM 60 Recipes :

1)Sardine Roll

2)Pulut Panggang

3)Karipap Pusing Commercial

4)Samosa

FREE recipe: Sambal Pecal Frozen


Hands-on masing2 nak mencuba..


sebelum mula, tengok cikgu buat dulu ya..


Pulut Panggang hasil dari hands-on by students..


Sardine Roll pon dah siap untuk difrozen dan digoreng..

Samosa pon dah siap untuk difrozen..


Karipap Pusing sudah sedia difrozen..





Ok, selesai sesi pagi.. we'll go the next class sesi petang.. class pudding..


*PUDDING CLASS*


Tarikh/Date : 18 December 2010 (Saturday/Sabtu)

Masa/Time : 2.30pm – 5.30pm

Tempat/Place : BIY Bakery, Klang

Bayaran/Fee : RM 55

Recipes :

1)Pudding Strawberry Lonbisco

2)Melba Peach Pudding

3)Pudding Sarang Burung

4)Pudding Mini Soya Strawberry


Puding Sarang Burung

Mini Soya Strawberry Pudding Melba Peach PuddingStrawberry Lonbisco Pudding.


Sesiapa yang ingin membeli resepi, boleh msg saya di facebook. harga mengikut set seperti set hadir ke class..


More pictures at my facebook --> http://www.facebook.com/album.php?aid=37630&id=100000673995685


Love,

AzimahCookingClass.

No comments:

Post a Comment